Markedets beste priser på utleie

Bo billig og sentralt

Vi har 50 hybler til leie sentralt plassert nært Harstad/Narvik lufthavn. Alle hybler har eget bad og kjøkken, og ett vaskerom pr etasje. Stor parkeringsplass foran riggen og servicebygg med mange fasiliteter. Renhold utføres av ISS.

Priser

Fra kr. 250,- per dag

Rom

50

Størrelse

ca. 13,5 kvm

50 hybler til leie

Vi har markedets billigste overnattinger sentralt plassert i Harstad- og Narvik-regionen!

Hyblene

Rig 52 består av 50 hybler fordelt på to etasjer. Alle hybler er på 13,5 kvm og utstyrt med tekjøkken, bad, stol, skrivebord og seng. Dyne og sengetøy er klart på rommet ved ankomst, men beboer må selv re opp og sørge for generelt renhold. Vi tilbyr vasketjenester levert av ISS. Det er ett vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel på hver etasje. Wifi er inkludert og det er mulighet for leie av TV på rommet. 

Fellesområder

Riggen er tilknyttet et servicebygg med treningsrom, fellesstue, og biljardrom. Her kan man se TV på storskjerm, spille brettspill eller låne en bok. Det er også en snacks-maskin og en kaffemaskin hvor man kan kjøpe litt forskjellig. Dartspill og biljardbord er til fri bruk av beboere. Treningsrommet er utstyrt med trimsykkel, tredemølle, boksepute, abocoaster og manualer.

Parkering

Det er stor parkeringsplass foran riggen, med plass fra alt til lastebil til vogntog. Vi har ladestasjon for el-bil og sykler til gratis utlån.

 • Dagsleie kr 300,- pr dag

  1-6 dager leieforhold

 • Ukesleie kr 275,- pr dag

  7-27 dagers leieforhold

 • Månedsleie kr 250,- pr dag

  28+ dagers leieforhold

 • TV tillegg kr 10,- pr dag

  Canal Digital, mm.

 • Ukentlig vask kr 200,- pr vask

  Utført av ISS

 • Utflytningsvask kr 300,- pr vask

  Kommer i tillegg til ukentlig vask

Se bilder fra riggen

Hyblene

Fellesrom

Fasiliteter