Aktiviteter

Nærområdet

Rig 52 er sentralt plassert og perfekt base for utflukter i området. Ta turen til Harstad, Narvik eller utforsk naturen og de mange fiskevann i umiddelbar nærhet. 

Aktiviteter rundt Rig 52

Aktiviteter i nærområdet

Nyt den flotte naturen rundt på ski om vinteren, til fots om sommeren, eller lån en gratis sykkel på Rig 52. Det er populære fiskevann like i nærheten. I Evenesområdet er det flere grotter. 

Kjerkvatnet og Langvannet er populære destinasjoner for fiske. Det er også kort vei ned til Evenes-sundet hvis du vil oppleve saltvann.

Det er mye historie fra 2. verdenskrig i området. Krigsmuseet i Narvik er vel verdt et besøk med flott og moderne utstilling av hendelsene som utspant seg i området.

Harstad Narvik lufthavn er kun 5 minutters kjøretur unna, veldig praktisk!

Harstad regnes som Vågsfjordens perle! Ta turen innom havnebyen for å oppleve kunst og kultur, kafeer, restauranter, shopping, og flotte lekeplasser i byens sentrum.

Området rundt Harstad var av stor betydning under vikingtiden og middelalderen. Bli kjent med regionen, fra steinalderen til i dag, gjennom utstillingen på Trondenes historiske senter.

Mellom bratte fjell og smale fjorder finner vi Narvik. Med den arktiske naturen som bakteppe tilbyr byen mange aktiviteter og opplevelser både om vinteren og om sommeren. Kombinasjonen av den spektakulære naturen med den dramatiske historien fra 2. verdenskrig og Ofotbanen gjør dette til en unik destinasjon.

I landlige omgivelser er tettstedet Evenskjer omkranset av fantastisk natur, med nærhet til Tjeldsundet. Her finnes dagligvare, kafeer og vinmonopol. Her er også den populære isbadestranda, klatretårn, samt bibliotek og Skånland kirke.